Spuštění nového webu

5/9/2023|Radek Lekeš, CEO|Novinka
Image

Máme za sebou velký krok vpřed. Dnes jsme totiž představili nový web, který slouží jako rozcestník a prezentace pro všechny podnikatelské aktivity naší skupiny firem.

Cílem bylo vytvořit nový web, který bude přehledný a intuitivní, což z něj dělá skvělý zdroj informací pro jakéhokoliv uživatele, ať už se jedná o klienty, investory nebo náš tým. Na úvodní stránce webu lze najít klíčové informace o skupině firem, včetně krátkého popisu jejich podnikatelských aktivit.

Web je navržen tak, aby návštěvníci snadno a rychle získali informace o produktech a službách, které společnost Hexagon Entity nabízí. V jednoduchém menu v horní části stránky lze najít odkazy na všechny důležité části webu.

Na novém webu lze najít také informace o novinkách v rámci skupiny firem. Tyto informace jsou k dispozici v sekci Blog a jsou pravidelně aktualizovány, aby návštěvníci vždy získali aktuální informace o tom, co se děje v Hexagon Entity.

Plánujeme postupně přidávat další obsah a články, aby návštěvníci mohli získat co nejkomplexnější přehled o našich aktivitách. Tento krok je pro skupinu velkým posunem vpřed, který jí umožní lépe komunikovat s návštěvníky a klienty, a získat tak větší podporu a důvěru v oboru.

Celkově lze tedy říci, že nový web společnosti Hexagon Entity je velkým krokem vpřed, který jí umožní lépe komunikovat.